Obitelj iz Tuzle: Hvala osoblju Doma zdravlja Čapljina, spasili su nam život!

Vidi originalni članak
Pismo koje je objavio Caportal.net prenosimo u nastavku u cijelosti

'' Pozdrav redakciji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem se obraćam Vama i da se zahvalim medicinskom osoblju Hitne pomoći Čapljina.

Ja sam Aldin iz Tuzle i s obitelji sam bio u Neumu na odmoru gdje je došlo do trovanja hranom moje dvoje maloljetne djece i mene. Pružena nam je pomoć u Neumu, ali sam morao krenuti put Mostara preko Svitave jer nisu mogli ništa više učiniti.

To se dogodilo u noći sa nedjelje 31.07. na ponedjeljak 01:08. između 00: 30-01: 30 (ne sjećam se najbolje) jer sam i ja na kraju kolabrirao i nisam mogao voziti auto, pa je supuga, koja nije imala trovanje, pozvala Hitnu pomoć Čapljina i oni su nam krenuli u susret. Ostalog se i ne sjećam najbolje, ali znam da su nas prebacili u čapljinsku hitnu pomoć, a zatim za Infektivnu kliniku Mostar.

Dakle, ovim putem zelim da se javno zahvaliti cijelom medicinskom osoblju koje je bilo u toj smjeni (sjećam se samo jednog momka po imenu Luka), ostalih se ne sjećam, ali oni znaju tko sam ja i kome je upućeno. Svaka čast na profesionalnosti i prije svega ljudskosti, što su nam tako brzo izašli u susret, bez obzira što je to njihov posao. Također se zahvaljujem medicinskom osoblju Infektivne klinike Mostar.

 

Vezani članci