Kome smeta domoljubni grafit u Dračevu? Ceste federacije naredile uklanjanje!!!

Vidi originalni članak
...potvrdili su iz Cesta Federacije BiH za agenciju Patria.
Naveli su kako "ne ulaze u sadržaj poruke koja je ispisana", ali da grafit mora biti uklonjen jer je potporni zid u vlasništvu ove javne kompanije i nitko nije dobio dozvolu da ga koristi.

Ova oblast, navodi Patria, regulirana je i Zakonom o cestama FBiH u kojem stoji kako javnu cestu, između ostalog, čine i potporni i obloženi zid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Udruženje mladih Hercegovac, koji su autori grafita, tijekom dana će dobiti pismenu obavijest da uklone grafit, a već sutra naši inspektori će izaći i na teren", potvrdili su za Patriju iz Cesta Federacije Bosne i Hercegovine.

Naime, mladi iz Udruženja Hercegovac iscrtali su grafit na potpornom zidu pokraj magistralne cesta M17, u mjestu Dračevo kod Čapljine, na raskrižju za Neum (Svitava), a na njemu piše: Uzalud heroji povijest pišu, kad nađu se oni što istinu brišu. Herceg Bosna sinove je dala, a danas joj nema ni riječi hvala!".

Gospodo iz cesta Federacije na koliko vaših potpornih zidova uz prometnice stoje poruke i grafiti, a do danas niste naredili njihovo uklanjanje???

Vezani članci