PROMO  Go Green kreditna linija Raiffeisen banke za kompanije

Raiffeisen banka

Klijentima Raiffeisen banke je sada dostupna kreditna linija Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Go Green. Sredstva iz ove kreditne linije je moguće iskoristiti za ulaganja u industrijske prostore, opremu, software, poboljšanje sistema upravljanja poduzećem i/ili opću nadogradnju, odnosno u investicijske projekte kojima je primarni cilj poboljšanje usklađenosti s jednom ili više direktiva EU u oblasti zaštite životne sredine, zaštite na radu i kvaliteta i sigurnosti proizvoda.

Na osnovu dostavljene dokumentacije pri realizaciji EBRD Go Green kreditne linije, konzultanti partneri EBRD vrše procjenu podobnosti ulaganja. Po uspješnoj verifikaciji projekta klijentu se isplaćuju financijski benefiti, a sredstva je osigurala Europska unija. To znači da će svaki uspješno implementiran ili završen projekt do listopada 2026. godine ispuniti uvjete za uplatu poticaja u iznosu do 15% odobrenog kredita isključujući bilo koji iznos PDV-a.

Maksimalni iznos kredita koji je moguće realizirati iz ove kreditne linije je do milijun EUR, dok je rok otplate od 18 mjeseci do 84 mjeseca.

Detaljnije informacije klijenti mogu pronaći na: 
Mala i srednja poduzeća https://www.raiffeisenbank.ba/bs/mala-i-srednja-preduzeca/proizvodi-i-usluge/kreditni-proizvodi/kreditne-linije.html


Velike kompanije  https://www.raiffeisenbank.ba/bs/velike-kompanije/proizvodi-i-usluge/kreditni-proizvodi/kreditne-linije.html.