VIDEO  UVOZI LI VUČIĆ GLASOVE IZ BIH Objavljena nova snimka koja to i dokazuje

Aleksandar Vučić, glasovi, izbori
Screenshot

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas objavio je novu snimku na kojoj je, kako tvrdi, prikazana shema prijavljivanja novih "stanovnika" Beograda. Na snimci koja je napravljena 3. veljače, objašnjeno je na koji način je organizirano izdavanje državljanstva i mjesta prebivališta za ljude koji nisu iz Beograda, kao i kako se koordinira čitavim procesom, javlja N1.

Istovremeno, snimljen je i dijalog s jednim od koordinatora, koji je, prema vlastitom priznanju, zaduženobaviti taj posao i preuzeti uplatnice.

Podsjetimo, prije dva dana Dragan Đilas je objavio prvu snimku na osnovu koje je tvrdio da vladajuća stranka “uvozi” sigurne glasove iz Republike Srpske.

Na snimci koji je objavio predsjednik SSP, navodi se da je jedini uvjet za dobivanje državljanstva Srbije, za ljude koji su se krajem prethodnog i početkom ovog mjeseca pojavili u policijskim stanicama širom Srbije, je da glasaju za SNS.

“Ljudi se kombijima dovoze u policijske stanice širom Srbije, a najviše u Beogradu“, navode iz te stranke. Na pitanje odakle su, građani odgovaraju da su „preko granice, iz Sarajeva, Bijeljine, iz Bosne“. Kako su naveli iz SSP-a, svaka grupa ima spisak i svog koordinatora.

Poslije prethodnog objavljivanja snimke, reagirala je predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekavši da je to sramota i dokaz što Dragan Đilas misli o narodu iz Republike Srpske. Lider SSP je odgovorio da nije vrijeđao građane Republike Srpske jer je i sam porijeklom iz tih krajeva, već da je pokazao i da će nastaviti pokazivati što vlast radi.