ZVALA POLICIJU IZ STANA Hrvat u Salzburgu teško ozlijedio svoju 27-godišnju djevojku

polizei

Policiju je u utorak pozvala 27-godišnjakinja jer je navodno teško ozlijeđena, a napad je izvršio navodno njezin dečko. No, po dolasku na lice mjesta imali pune ruke posla. 32-godišnji Hrvat optužen je da je u utorak ujutro iz ljubomore teško ozlijedio i napao svoju 27-godišnju djevojku. U tijeku očevida angažirani policijski službenici su iz stana osjetili jak miris kanabisa kada je 27-godišnji Hrvat otvorio vrata stana, piše Kroativ.

U spavaćoj sobi i spremištu stana konačno je otkrivena i privremeno oduzeta stanica za uzgoj indijske konoplje te biljka indijske konoplje i drugi pribor za opojne droge. S jedne strane, 32-godišnji Hrvat priznao je uzgoj i prenošenje opojnih droga, a samo je djelomično priznao napad i prisilu. Uhićen je po nalogu salzburškog javnog tužitelja i odveden u salzburški zatvor.

Protiv 32-godišnjaka se tereti za kaznena djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prisile te neovlaštenog prometa drogama. 27-godišnjakinja i 21-godišnji hrvatski cimer prijavljeni su zbog drogiranja.