VIDEO  45-godišnji Tik-toker lažirao vlastitu smrt kako bi se uvjerio u samo jedno

Belgijanac lažiranje smrti

Belgijski tiktoker David Baerten je lažirao svoju smrt, a potom je na sahranu došao helikopterom. Na taj način je htio saznati kome je istinski stalo do njega.

Ovaj 45-godišnjak, njegova supruga i djeca odlučili su lažirati Davidovu smrt kako bi saznali što članovi šire obitelji i prijatelji zaista misle o njemu. Jedno od njegove djece je na društvenim mrežama objavilo da je preminuo.

"Počivaj u miru tata. Nikada neću prestati misliti na tebe. Zašto je život tako nepošten? Zašto? Trebao si postati djed i pred tobom je bio cijeli život. Volim te! Volim te! Nikada e nećemo zaboraviti", napisalo je jedno od njegove djece, prenosi Klix.

Sadržaj se učitava...

Na sahranu je došao veliki broj članova obitelji i prijatelja, a to se dogodilo posljednji vikend u gradu Liege. Dok su čekali da sahrana počne, došao je helikopter.

Na snimcima, koje su na TikToku objavili oni koji su nazočili sahrani, vidi se trenutak kada Baerten izlazi iz letjelice u pratnji snimatelja. Neki od članova obitelji i prijatelji su potrčali prema njemu, ne skrivajući emocije, dok su drugi bili zbunjeni.

Poručio je da je lažiranjem smrti želio provjeriti kako će šira obitelj reagirati, jer je osjećao da su ga podcijenili.

"Htio sam im dati životnu lekciju i pokazati da ne treba čekati da netko umre kako bi se susreo sa njim", istaknuo je.

Baerten, na TikToku poznat kao Ragnar le Fou, ukazao je da su se neki šalili nakon njegovog čina, dok su oni koji nisu došli na sahranu tražili da se vide s njim. Smatra da je to njegova svojevrsna pobjeda, prenosi Sky News.