Bruka i sramota: Huligani porazbijali vilu i otjerali Rakitića s Ugljana!

Ivan Rakitić, transfer, Ivan Rakitić, Vezni igrač, kapetan Seville, Pena Sevillista Puerta Osario, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Ivan Rakitić, barcelona, Hrvatska zemlja, Ivan Rakitić, Real Madrid, FC Barcelona, Ivan Rakitić,  Ugljan, huligani, IVAN RAKTIĆ, Ivan Rakitić, otok ugljen , napad, Policijski dužnosnici, IVAN RAKTIĆ, Ivan Rakitić, Juventus, FC Barcelona, Ivan Rakitić, Hrvatska zemlja, Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, Hrvatska reprezentacija, Svjetsko prvenstvo u Rusiji , Hrvatska reprezentacija, Ivan Rakitić
Ivan Rakitić je nakon ispadanja Hrvatske s Europskog prvenstva u Francuskoj otišao na odmor na otok Ugljan gdje je iznajmio luksuznu Villu Mariju. Velika većina lokalnih mještana s oduševljenjem je dočekala hrvatskog reprezentativca i igrača Barcelone, no dio huligana nije dijelio takvo razmišljanje.

Naime, u petak oko 13 sati na otok je stigla skupina od šest mladića koji su kuću zasuli kamenjem i pritom porazbijali sve prozore i vrata. U tom trenutku u kući je bio Rakitić s obitelji, a nakon što su sve porazbijali pobjegli su u nepoznatom smjeru, piše Dnevnik te dodaje kako je obitelj Rakitić u roku od pola sata gliserom napustila otok.