Pokrenut Taekwondo klub Široki Brijeg.

tekvando, Mostar, turnir, Ante Marijanović, taekwondo, Široki Brijeg
Taekwondo je korejska borilačka vještina koju mogu trenirati svi uzrasti, od male djece od 5 godina pa do odraslih, a ujedno je i Olimpijski sport. Ciljevi rada Taekwondo kluba „Široki Brijeg" su razvijanje, omasovljenje i unapređenje taekwondo-a na području grada Široki Brijeg, suradnja sa školama i sa Sportskim Savezom Široki Brijeg, te drugim taekwondo klubovima, sudjelovanje na natjecanjima koje klub organizira sam, i na drugim natjecanjima i naravno osiguranje neophodnih uvjeta za stručni i pedagoško-odgojni rad u okviru kluba.
Taekwondo klub „Široki Brijeg" pokrenut je s puno entuzijazma, a planovi su veliki. Treninzi su namjenjeni za sve uzraste i svi zainteresirani su dobrodošli. Na treninzima se nudi rekreacija, učenje samoobrane ali i pripreme za natjecanja, pa se iz uprave kluba nadaju kako će i Široki Brijeg u skoroj budućnosti imati talentirane taekwondo borce a s vremenom i državne prvake i reprezentativce.
Treninzi počinju u ponedjeljak 3.10.2016. godine, i to po sljedećem rasporedu:

Ponedjeljkom 17:30 - 18:30 u teretani Gagro, Borak
Srijedom 17:30 - 18:30 u dvorani 2. Osnovne škole

Sve informacije se mogu naći na Facebook-u pod SirokiBrijegTaekwondo, putem emaila: [email protected] ili na mob: 063 345 968