Vaša draga je razmaženo derište?

ljubav, žena, muškarac, ljubav prema domu, kršćani, Bog, religija, vjerovanje, ljubav, ljubavna veza, razmaženost, Razmažene djevojke , ljubav, zaljubljenost
Možda vas je privukla izgledom ili količinom pažnje koju je usmjerila prema vama dok ste bili njena nova, omiljena igračka.
Kako biste osvojili razmaženu tatinu ljubimicu ne morate se pretvoriti u naivca i potrošili bogatstvo, donosimo vam savjete na koji način da je razoružate i promijenite njeno balavo ponašanje te je navedete na uživanje u rafiniranijim stvarima.

Planirajte zajedničke izlaske
Razmažene djevojke uvijek žele više i ako njoj prepustite planiranje izlaska ona će vas cijele večeri vući gradom na uzici i to sve na vaš račun. Ukoliko ne preuzmete kontrolu vaš izlazak će biti dug uz značajnu financijsku i emocionalnu štetu. Organizirajte izlazak unaprijed. Izaberite aktivnosti za koje znate da neće isprazniti vaš novčanik, a priuštit će vam dobru zabavu.

Neka čeka
Razmaziti djevojku nije loša stvar u vezi, ali se mora napraviti s mjerom i u pravo vrijeme. Morate biti sigurni da će ona cijeniti vaše poklone. Na početku veze jednostavni užici i jeftina uzbuđenja dovoljna su da se upoznate. Ukoliko ona zaista vrijedi past će i na takav pristup. Ključ je da vrijeme iskoristite kao svoju prednost te je razmazite u kasnijem dijelu veze, što će biti romantičnije i zdravije za vaš odnos.

Naučite je cijeniti nematerijalne stvari
Sve stvari ne koštaju. Razmažena žena koja uživa u materijalnim stvarima ima ljudsko srce i sposobna je male stvari koje život nudi - šetnje, razgovore, vježbanje, čitanje, gledanje filmova ili čak samo maženje na krevetu.

Sve dok je zaposlena i radi stvari koje ne zatijevaju tretman crvenog tepiha njen otpor će se početi lomiti. No ipak, s vremena na vrijeme morat ćete doblje posegnuti u džep kako biste osigurali da je njoj udobno i dokazali da niste škrtac.

Pokvarena roba
Kada se radi o razmaženim ženama, nije nemoguće izbaciti ih iz kalupa. Budite iskreni, branite svoja stajališta i uvijek joj pokazujte što ljepše stvari u životu. Zapamtite, previše dobrih stvari je ono što ju je i učinilo razmaženom: budite strpljivi, snalažljivi te imajte samopoštovanja i ona će vas cijeniti.