U glavnom gradu seksa muškarci imaju po tri cure

muškarci, seks, seks, rekord, seks, sanjarenje, seks, krevet, glavni, seks, misli, muškarci, situacije, žene, muškarci, seks ljubav, istraživanja, proizvodnja neurona, Neuroni, živčani sustav, demencija, muškarci, prijateljice, seks, muškarci, seks, partneri, seks, trikovi, proba, žene, tipovi, ljubav, bivši, zaborav, seks prakticiranje, muškarci, rizik, zdravstveni rizik, seks prakticiranje, ured, posao, seks navike, glavni grad, cure, seks prakticiranje, fantazije, seksualne fantazije, anketa, varanje, momak, cura, varanje, osveta
Jedan je muškarac iz grada Dongguana, u provinciji Guangdong rekao medijima kako bi ga bilo ‘sram' kada bi imao samo jednu curu. Vjerojatno pretjeruje, ali izgleda ne previše. Prenosi Telegram.hr.

Razlog tome je jednostavan - ponuda i potražnja. Naime, gradu od šest milijuna stanovnika postoji veliki nesrazmjer spolova, s 89 muškaraca na svakih 100 žena. Razlog tome je što lokalni šefovi preferiraju ženske radnice, jer ih smatraju pouzdanijima.

"Imam tri cure i sve znaju jadna za drugu. Puno mojih prijatelja isto ima više cura", kaže tvornički radnik Li Bin.

Takva situacija je "potpuno normalna", kaže Xiao Lin. "Mlade i lijepe tvorničke radnice su posvuda. Jednostavne su i naivne, zašto ih ne imati nekoliko".

Dosta muškaraca nije zaposleno, već samo tu i tamo odrade pokoje poslove. Većinu financijski pomažu brojnije žene.

"Ima puno žena u gradu, koje uopće ne žele novac. Samo žele muškarca", kaže nezaposleni A Yi.

Iz lokalne službe za ženska prava kažu da žene ignoriraju ponašanje svojih partnera jer je i to bolje nege da budu same.

Takva situacija pretvorila je Dongguan u "glavni grad seksa", s obzirom da ima puno mladih žena koje se spremne upustiti se u odnose s muškarcima za koje znaju da su već u vezi s drugom ženom.

Najveća je ironija da se ovo događa u državi koja zbog politike jednog djeteta ima milijune muškaraca više nego žena, piše Independent.