PIJANI VOZAČ KAMIONA IZ BiH Njemačka policija traži pomoć u rasvjetljavanju slučaja nesavjesne vožnje

pijan vozač,kamion,Njemačka,vožnja

Vozač kamiona s poluprikolicom bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka vozio je u pijanom stanju autocestom u Njemačkoj.

Vijugao je uz magistralu, no nije poznato je li napravio materijalnu štetu. Policija moli za pomoć u rasvjetljavanju detalja vožnje bh. vozača. Kako se navodi u policijskom priopćenju, u večernjim satima 23. lipnja 2023. godine, oko 21.20 sati, kamion s poluprikolicom bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka kretao se cestom L151 iz smjera Mertesdorfa u smjeru Hermeskeila.

"Vozač vozila bio je u alkoholiziranom stanju", navela je policija u svom priopćenju, prenosi Radiosarajevo.ba.

Iz policije kažu da je vozač u više navrata prelazio iz jedne prometne trake u drugu.

"Trenutno je nejasno jesu li njegove radnje izazvale konkretnu opasnost ili čak štetu pojedinim sudionicima u prometu. Policijski inspektorat Hermeskeila moli javnost za pomoć u rasvjetljavanju činjenica", navodi policija.

Vozača kamiona zaustavila je patrola policijske postaje Hermeskeil. Kontrolom prometa utvrđeno je da je vozač kamiona bio u jako alkoholiziranom stanju. Vozaču kamiona uzet je uzorak krvi i pokrenuta je istraga: "Odgovarajuće informacije o stilu vožnje vozača kamiona primaju se pozivom na 06503 9151-0 ili e-poštom [email protected]."