PALA ŠEFICA I CRNOKOŠULJAŠI Velika akcija SIPA-e u više gradova, a meta poznata

Jelena Majstorović

U tijeku je velika akcija Državne agencija za istrage i zaštitu (SIPA), a koja se vrši po nalogu Tužiteljstva BiH. Akcija "Brend 4" je u tijeku. Kasnije će biti više informacija, potvrđeno je iz SIPA-e za Avaz.

Akcija se provodi na području Banje Luke, Cazina, Velike Kladuše i ostalih gradova. Na meti Tužiteljstva BiH su službenici Uprave za neizravno oporezivanje (UNO).

Izdan je nalog za uhićenje više osoba, a do sada su uhićene najmanje dvije osobe. Kako javlja Istraga.ba, pripadnici SIPA-e jutros su došli na banjalučku adresu službenice UNO, Jelene Majstorović, međutim nije je bilo u stanu. Ona je trebala biti uhićena po nalogu Tužiteljstva BiH zajedno s još pet svojih kolega iz Grupe za sprječavanje krijumčarenja u Regionalnom centru Banja Luka Uprave za neizravno oporezivanje BiH.

U stanu Jelene Majstorović bila je samo njena kćerka, koja je rekla da se mama nalazi na terenu. Slična informacija je bila i na preostalih pet adresa na kojima je SIPA trebala uhititi službenike UNO osumnjičene za korupciju. 

O Majstorović je ranije pisao CIN.