NEZGODA U ČITLUKU Nakon što je na nju pao dio stropa, mostarska vijećnica sve prijavila policiji

boška ćavar, Hotel Brotnjo Čitluk
Facebook/Privatni album

Prilikom odmora kraj unutarnjeg bazena 'Hotela Brotnjo' u Čitluku, vijećnica Naše stranke u Gradskom vijeću grada Mostara Boška Ćavar doživjela je ozljedu noge, nakon što je dio stropa pao na ležaljku na kojoj se nalazila. Događaj je opisala na svom Facebook profilu.

"Kada se poželiš odmoriti, pukne krov i padne ti na ležaljku. Na sreću, samo mi je noga povrijeđena, ali šok je bio strašan, i još traje. Anđeli čuvari su bili na mojoj strani i strani ostalih gostuju. Tajkunska posla dolaze na naplatu. Sretno nam svima …kada se tragedija dogodi oni će i dalje piti koktele… i vozati džipove…", napisala je Ćavar na svom Facebook profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas je objavila i novi status u kojem je rekla kako je slučaj prijavila Čitlučkoj policiji.

"Danas sam u Policijskoj postaji Čitluk prijavila nesreću koja se dogodila u Wellness &Spa u hotelu Brotnjo. Također sam tražila po Zakonu o pristupu informacijama da mi se dostavi da li je objekt imao uporabnu dozvolu te obavezno osiguranje. Policija je bila izuzetno korektna i profesionalna", napisala je Ćavar.

"Dobro je prošlo, nadam se da ću uskoro doći sebi. Sutra idem kod liječnika po nalaze pa će tužiteljstvo odlučiti o daljnjem postupanju. Neka policija i inspekcija kažu svoje", rekla je Ćavar za Hercegovina.info.

Ona je dodala da joj se javio i vlasnik hotela, ali da nije raspoložena za susrete.

U MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije za sada još nemaju službenih saznanja o ovom događaju.

"Službenu prijavu za događaj u Čitluku mi još uvijek nismo zaprimili", rekao nam je kratko glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić.

Poziv smo uputili i 'Hotelu Brotnjo' kako bi doznali zbog čeka se odlomio komad stropa, no direktor Ante Miličević kazao nam je kako će njihov hotel izaći sa službenom obavijesti o ovom događaju te da zbog toga ne bi želio davati izjave.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.