FOTO  Zbog predizbornih radova prometni kolaps u Mostaru

prometni kolaps, radovi, Mostar, Grad Mostar, gradnja, plan
hercegovina.info

U Mostaru ovih dana vlada pravi prometni kolaps. Zbog radova na cesti, točnije zbog predizbornih radova grad je doslovno blokiran sa svih strana. Radi se u mostarskom naselju Balinovac gdje se već mjesec dana stvaraju velike gužve na raskrižju prema Čitluku i Širokom Brijegu.

Radi se i u Liska ulici (kneza Mihajla Viševića Humskog) prema Domu zdravlja te je ona otvorena samo za stanare i za hitnu pomoć. Zbog ovih radova, bio je zatvoren i dio Bulevara od Španjolskog trga do Doma zdravlja, te su se vozila u smjeru juga preusmjeravala kroz ulicu kralja Zvonimira, kralja Tvrtka i dalje preko Rondoa.

Ogromne gužve su i na izlazu iz grada, te u Franjevačkoj ulici kod crkve svetog Petra i Pavla, a javljaju nam se brojni građani i vozači koji, iako su dobro naoružani strpljenjem, pomalo isto gube.

Suženje kolnika, zbog radova na nekadašnjoj zgradi NAMA-e, je prisutno u Titovoj ulici u Mostaru, a već su najavljeni novi radovi oko nastavka izgradnje kolektora od kružnog toka kod zgrade Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar prema vrhu Avenije (kralja Tomislava), te radovi na samom raskrižju na vrhu Avenije radi izgradnje kružnog toka. Ovi radovi bi trebali krenuti već od 23. studenog.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.