FOTO  MOSTARSKO SVEUČILIŠTE Diplomanti Fakulteta zdravstvenih studija dobili diplome, pogledajte kako je bilo

Promocija Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru
Hercegovina.info

U Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru održana je svečanost Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru gdje su dodijeljene diplome za 202 prvostupnika i 111 magistara struke navedenog fakulteta.

Također, dodijeljene su i Dekanove nagrade, kao i pohvale za izvannastavne aktivnosti.

Dekanica Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru prof. dr.sc. Vajdana Tomić je u svom obraćanju naglasila važnost Fakulteta zdravstvenih studija za djelovanje zdravstva u cjelini i pomoć zajednici.

"Primili ste diplomu kao krunu vašeg dugogodišnjeg rada i zalaganja. Osjećaj zadovoljstva, ponosa i radosti danas dijelimo s vama i vašim obiteljima. Stoga je promocija zajednička proslava uspjeha, a za vas osobno znakoviti početak jednog novog životnog razdoblja koje će biti zahtjevnije izazovnije i složenije. 

Diploma je službena potvrda stečenih kompetencija i znanja, ali te kompetencije treba u praksi pokazati, a pri tome se misli na stečena stručna znanja i vještine. Samo onaj zdravstveni djelatnik koji svoje zvanje i zanimanje doživljava kao poziv, taj može biti izvrstan. Ukoliko ispravno odgovorite na taj poziv, rad će za vas biti izvor iskrenog i dubokog zadovoljstva", kazala je dekanica Tomić.

U glazbenom dijelu programa nastupili su studenti Fakulteta zdravstvenih studija, a studenti su tijekom programa položili i prisegu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.