LIJEPO Mostarac svoje djelatnike i njihove obitelji odveo na odmor u Tursku

Senad Šantić
Facebook

Mostarac Senad Šantić sve djelatnike svoje tvrtke „ZenDev“ i njihove obitelji odveo je na godišnji odmor u Tursku. Na svom Facebook profilu Šantić je pojasnio i zašto.

"Prije nekoliko dana netko me pitao – zašto? Dobro pitanje, koje vas tjera da razmišljate stilovima liderstva, o odnosu poslodavac-zaposlenik, o menadžmentu, kapitalizmu protiv socijalizma i drugim pitanjima. Nikola Mirković i ja uvijek smo željeli poboljšati kvalitetu života na ovim prostorima. Kada smo shvatili da većina ljudi u našoj tvrtki nikada prije nije bila u zrakoplovu, znali smo da želimo učiniti nešto posebno za ljude koji su sve učinili sve za nas. Ovo putovanje je bilo sjajno, siguran sam da će povezivanje između nas koje će se dogoditi na ovom putovanju pozitivno odraziti na nas i naš posao. Mnogi će reći da poslodavac ne bi trebao imati ovakav odnos sa svojim zaposlenicima .. ali uvijek smo radili na svoj način", napisao je Šantić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Senad Šantić izbjegao je kao dijete, u Švedsku 1993. godine. Međutim, njegova veza s Bosnom i Hercegovinom nije pokidana, pa je od 1996. godine ljeta provodio u rodnom Mostaru, održavajući stalne kontakte s rodbinom i prijateljima na dvije strane Europe. Nakon školovanja i završenog studija informatike životni put ga je odveo u SAD, gdje je pokazao zanimanje za razvoj vlastitog biznisa.

Po povratku u Švedsku razvio je mobilnu aplikaciju za lokalne škole. Ipak, želja za domovinom i rodnim gradom, vratila ga je u Mostar, gdje je pokrenuo informatičku konzultantsku tvrtku.