Kupili ste ulaznicu za otkazani događaj? Imate ove dvije opcije

najava, javna tribina, u dvorani Hercega Stjepana Kosače, događaji, koronavirus hercegovina, koronavirus, odgoda
Facebook

Sukladno naredbi kriznog stožera Ministarstva zdravstva rada i socijalne skrbi HNŽ-a, u Mostaru je otkazan niz kulturno-sportskih događanja, za koja su prethodno prodane i ulaznice.

Međutim nema mjesta brizi. Kupljene ulaznice vrijediti će za nove termine, ali ako želite možete dobiti i povrat novca.

I Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača zatvorio je vrata na 15 dana, te se neće održati koncerti, predstave, izložbe i promocije u ovom razdoblju. Isto je učinio i OKC Abrašević, Muzički centar Pavarotti, Centar za kulturu Mostar, Narodno Pozorište Mostar, Američki kutak...

16. ožujka svoja vrata zatvara i Code Hub Mostar. Iz Narodnog Pozorišta Mostar su poručili kako svi koji žele povrat novca mogu zatražiti danas na blagajni NPM-a od 9 do 14 sati, a odlučili su za lipanj odgoditi i međunarodni festival komedije „Mostarska liska 2020.

Iz Kosače su kazali da su im zdravlje i sigurnost ljudi na prvom mjestu.  "Ulaznice kupljene za događaje moći će se iskoristiti za nove termine, a ukoliko želite povrat novca, možete dobiti, ako ste ulaznice kupili na blagajni Kosače u terminima: u subotu od 10 do 20 sati te, od ponedjeljka do petka od 13 do 20 sati. Nove termine događaja ćemo pravodobno objaviti na našim stranicama", izvjestili su iz Kosače dodavši da se informacije mogu dobiti i na broj 063 940 584.