LAKO JE DOK GRAĐANI PLAĆAJU Mostarci javljaju da rasvjeta u naseljima gori 'povazdan'

Rasvjeta Bijeli Brijeg

Stanovnici mostarskog Bijelog Brijega javljaju nam da javna rasvjeta u tom naselju gori neprekidno već danima.

"Evo već četvrti dan zaredom gori javna rasvjeta i po danu i po noći na Bijelom Brijegu. Neka gradonačelnik vidi kako mu se djelatnici odnose prema poslu, ali sve to narod uvijek plati", rekao je građanin iz Ulice kneza Trpimira u navedenom naselju.

Rasvjeta Bijeli Brijeg

Slične prigovore su imali i stanovnici u naselju Centar 2, preciznije u dijelu koji je omeđen ulicom Mile Budaka koji su slali da javne rasvjete po noći nemaju nikako, a po danu su lampe upaljene.

Nije prvi put da Mostarci imaju probleme s nefunkcionirajućom rasvjetom. Slično se događalo i središtu grada u Ulici kneza Domagoja koja je dom brojnih institucija od kulturnih, političkih i društvenih.

"Prijavio sam kvar Gradu Mostaru nakon što se tri dana nije ništa dogodilo. Iz razgovora s djelatnicima sam shvatio da oni uopće nisu upoznati da ulica u centru grada već tri dana nema javnu rasvjetu. Ne mogu shvatiti da je to moguće u 21. stoljeću. Dok je tu bila jedna manja trgovina, u ovoj ulici su se često događale pljačke, a sumnjivi se likovi već godinama okupljaju u tzv. Staklenoj banci. Ovdje nije sigurno za našu djecu, starije pa i obične prolaznike", zaključio je čitatelj našeg portala.

MOSTAR Ulica u središtu grada tri dana bez javne rasvjete, u Gradu Mostaru nisu imali pojma

Rasvjeta Bijeli Brijeg

Tko gasi mostarska svjetla prije dana

Kampanja za mostarske izbore u punom je jeku. Demokratski dvanaest godina uskraćivani Mostarci imaju mogućnost biranja. Neki i po prvi puta u životu. Ključno je pitanje kome dati glas. Prava…

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.