Stožer za obranu hrvatskog Vukovara prikupio dovoljno potpisa za referendum o ćirilici

nadbiskup Hranić, Vukovar, Kolona sjećanja Vukovar, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara, Tomislav Merčep, Mile Dedaković, branko borković, branitelji, civilne žrtve rata, domovinski rat, Vukovar, Stožer za obranu hrvatskoga Vukovara, Kolona sjećanja Vukovar, Stožer za obranu hrvatskoga Vukovara, referendum, Vukovar, Stožer za obranu hrvatskoga Vukovara
... tvrde da je prikupljeno dovoljno potpisa za raspisivanje referenduma, iako je seka Zorana Pusića, Vesna Pusić, već najavila da novog referenduma neće biti jer joj je, kako kaže, kraljica hrvatske demokracije, 'dosta tog terora.' Drugim riječima, za građanku Pusić demokratsko izjašnjavanje građana na referendumu je teror.

Međutim, hrvatski branitelji se očito previše ne obaziru na trenutke neuračunljivosti aktualne ministrice vanjskih poslova te su krenuli u demokratsku proceduru tijekom koje su uspjeli prikupiti više od 450 tisuća potpisa hrvatskih građana koliko je potrebno da bi se referendum raspisao. Inače. Zoran Milanović, komentirajući aktualni referendum o braku, već je najavio da ' im to neće proći', smatrajući kako je ovaj današnji referendum tek 'topovska priprema za referendum o ćirilici.' Premijer topnik već je zauzeo stranu.

tinolovka-news.com