PUTEM FACEBOOKA Nekadašnji nogometaš HŠK Zrinjski poslao poruku jednom od bjegunaca kojeg traži splitska policija

Tonči Kukoč Jerko Radić
Cropix

Splitski nogometaš Tonći Kukoč na svojem je Facebook profilu podijelio fotografiju na kojoj pozira s Jerkom Radićem, jednim od bjegunaca koje policija dovodi u vezu s pucnjavom na Skalicama. 

"Zauvijek uz tebe", napisao je rođak legendarnog košarkaša Tonija Kukoča i tome dodao emotikon srca kojim pruža podršku Radiću. Kukoč je na spornu objavu u samo sat vremena prikupio više od stotine lajkova, a prijateljske spone koje ga vežu uz Jerka Radića očito su bile čvršće od spoznaja kojima raspolaže splitska policija, a koje Radića dovede u vezu s napadom na Čubelića. Ovaj bjegunac trenutno radi na poziciji sportskog direktora nogometnog kluba Uskok iz Klisa, ali i kao sportski menadžer što bi dalo naslutiti da se on i nogometaš poznaju i zbog rada u istoj branši. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podsjetimo, policija traži Radića i još tri muške osobe navodno povezane s pucnjavom koja se dogodila u utorak oko 16 sati na Skalicama, a u kojoj je propucana noga starom policijskom znancu Josipu Čubeliću. Radić se u policijskom evidenciji prvi puta pojavio s 19 godina kada je ispred tadašnjeg kluba "Shakespeare" u Splitu bejzbol palicom zatukao 20-godišnjeg mladića Ivana Perkovića, piše Slobodna Dalmacija.

Kriminalistička istraga je u tijeku, a policija po gradu radi pretrese vozila i traga za ukupno četiri osobe: Jerkom Radićem, Antom Varnicom, Alenom Radićem i Nenadom Petrakom.

Tonći Kukoč je nekoć bio i igrač Hajduka za kojeg je prvi puta službeno zaigrao 2010. godine. Za Bijele je odigrao 58 nastupa u kojima je zabio osam golova. Prema podacima kojima raspolaže Transfermarkt, trenutno igra u NK Opatija.