NAKON ŠTO JE ZAMALO NASTRADALA Žena iz Ploča iscrtala zebru na cesti koja se nije vidjela pa dobila kaznu

Ploćče zebra
Ploče.com.hr

Žena iz Ploča prekršajno je kažnjena jer je iscrtala pješački prijelaz na mjestu na kojem je i bio, ali se nije vidio jer je izblijedio, no lokalne vlasti nisu ništa poduzimale.

Kako je ispričala za portal Ploče Online, ona je 26. veljače skoro nastradala kad je prelazila cestu s djetetom pa je odlučila sama iscrtati zebru koja se tamo ranije nalazila, ali se nije više vidjela zbog konstantnih radova i asfaltiranja.

Kako je konstantnim radovima i asfaltiranjem pješački prijelaz nestao s kolničke trake, vozači su odlučili ignorirati znak i više puta je došlo do situacije u kojoj je netko mogao nastradati. Tako je i gospođa 26. veljače u večernjim satima prilikom prelaska ceste s djetetom od tri godine umalo nastradala. Nakon što je iscrtala isti sama se prijavila policiji kako ne bi tražili tko je to uradio.

Čak je i policajac koji je radio zapisnik pohvalio kako je lijepo iscrtala pješački prijelaz i rekao da je to zapisnik “pro forme”, kako je rekla lokalnom portalu.

Umjesto da su nadležni krenuli iscrtati novu zebru, žena je zaradila prekršajnu prijavu i kaznu od 250 eura plus troškove suda, piše portal.