FOTO  Djelatnici Vodovoda ponovno vrše radove u ulici u kojoj pojavom kiše plivaju fekalije

Vodovod kanalizacija Petra Krešimira IV

Djelatnici mostarskog javnog poduzeća 'Vodovod' danas ponovno vrše radove u Ulici Petra Krešimira IV. Ta ulica je prepoznatljiva po smradu fekalija i kanalizacija čim padne ozbiljnija kiša, a kako kažu sve je to posljedica odrona dotrajale kanalizacije.

"Unatoč činjenici da smo zadnji dana imali pojačane intervencije na odčepljivanju kanalizacije u Ul. Kralja Petra Krešimira IV,a obzirom na starost i dotrajalost kanalizacijskog sustava, o kojem smo nerijetko obavještavali naše građane, jučer u popodnevnim satima došlo je do urušavanja i odrona dijela nadsvođenog kanala u koji se sabire fekalna i oborinska kanalizacija. 

Vodovod kanalizacija Petra Krešimira IV

Djelatnici JP Vodovod su od jutros na terenu, u nastojanju da se postojeće stanje sanira na najbolji mogući način, a što će u isto vrijeme koristiti kao pripremni radovi za temeljitu rekonstrukciju kanalizacijskog sustava i cjelokupne prometnice Kralja Petra Krešimira IV na dionici od malih stepenica do Avenije K.T.

Iako se radovi većim dijelom izvode u slijepom dijelu ulice, ipak nije isključena mogućnost ometanja redovnog prometovanja, pa stoga molimo sve građane da koliko je moguće koriste alternativne pravce kretanja", kazali su u svom priopćenju te zahvaljuju građanjima na strpljenju.

Vodovod kanalizacija Petra Krešimira IV

Ovim putem se također zahvaljujemo i molimo sve one građane na koje se ova obavijest odnosi za strpljenje i razumijevanje.