U dva sudara poginulo šest osoba, među njima dvoje djece

Šabac prometna nesreća
Telegraf

U naselju Cerovac kod Šapca u Srbiji, na cesti Šabac-Valjevo, u teškoj prometnoj nesreći poginule su dvije osobe na mjestu nezgode, a dijete koje je ozlijeđeno u udesu i kojem su se liječnici borili za život u UC šabačke bolnice je podleglo ozljedama.

U sudaru je na mestu nesreće poginula majka djeteta, a baka koja je upravljala autom je ozlijeđena. Majka i dijete koji su smrtno stradali sjedili su na zadnjem sjedištu. Kako je za Telegraf.rs potvrđeno u šabačkoj PU, u sudaru je poginuo i motociklista.

Izvor Telegrafa.rs potvrdio je da su u prometnoj nesreći sudjelovali kamion, motor i automobil. Poginuli su žena M.S. (33) i njen sin V.S. (3), kao i vozač motocikla N. Z. (44). Žena S.S., majka poginule S.M.,koja je upravljala automobiom zadobila je teške tjelesne ozljede i hospitalizirana je u šabačkoj bolnici. 

Šabac prometna nesreća

Također, u subotu oko 17 sati kod Velike Gorice došlo je do teške prometne nesreće, u kojoj je troje ljudi izgubilo život, piše Index.

Automobil marke Ford je oko 17 sati sletio s državne ceste 30 u mjestu Ogulinec kod Velike Gorice te završio na krovu. Policija je potvrdila da je u nesreći poginulo troje ljudi, a Index je neslužbeno doznao da je među poginulima i dijete.

Vozač se vozilom nije kretao obilježenom prometnom trakom, već je vozilom skrenuo na meki teren kojom prilikom je naletio na metalni nosač prometnog znaka, a potom na betonski most kanala uslijed čega je došlo do nekontroliranog prevrtanja i izlijetanja vozila na makadamsku površinu gdje se vozilo prevrnuo na krov i zaustavilo, objavila je policija.