TREBINJE Pijani i nadrogirani se potukli s policijom

Policija vozila Trebinje
Hercegovina.info

Policijske službenike Policijske postaje za sigurnost prometa Trebinje su 1. siječnja 2021. godine, dok su vršili kontrolu prometa, oko 21:20 sati, napale četiri osobe inicijala: M.H., S.L., S.Č. i M.V., potvrđeno je za Hercegovina.info u Policijskoj upravi (PU) Trebinje.

Naime, policijski službenici su zaustavili putnički automobil Mercedes kojim je upravljala osoba inicijala M.V. iz Nikšića, Republika Crna Gora. U trenutku alkotestiranja policijskim službenicima je prišla osoba inicijala M.H. iz Trebinja, koja je prvo verbalno, a nakon toga i fizički napala policijske službenike.

Dok su policijski službenici nastojali da osobu M.H. smire i liše slobode, u napad na policijske službenike priključile su se još tri osobe inicijala: S.L. iz Trebinja i S.Č. i M.V. iz Nikšića, Republika Crna Gora.

U ovom napadu dva policijska službenika su zadobila tjelesne ozljede koje je evidentirala Služba hitne medicinske pomoći u Trebinju.

Policijski službenici su sve osobe alkotestirali i testirali na prisustvo opojnih droga i psihoaktivnih lijekova. Testovi su pokazali da je osoba inicijala M.H. imala 1,25 g/kg alkohola u krvi, osoba S.Č. je imala 1,22 g/kg alkohola u organizmu, osoba inicijala M.V. je imala 1,09 g/kg alkohola u organizmu i osoba inicijala S.L. je imala 0,58 g/kg alkohola u organizmu.

Također, kod osoba inicijala M.H. i M.V. utvrđeno je da su pod utjecajem psihoaktivne supstance 'amfetamin'.