TRAGEDIJA U BELGIJI Muškarac iz BiH ubio suprugu i dvoje djece, pa presudio i sebi

Ubojstva u Belgiji
Twitter

Muškarac (38) iz Bosne i Hercegovine ubio je suprugu i dvoje maloljetne djece, dobi tri i godinu dana, nakon obiteljske svađe u mjestu Overpelt, u belgijskoj provinciji Limburg, pa se ubio, prenose mediji.

Susjedi su čuli buku iz njihovog stana, nakon čega je jedna od susjeda ušla u stan i vidjela tijela žene i djece, te je alarmirana policija, prenosi Klix.

Policija je, došavši na mjesto događaja, shvatila da je izvršitelj pobjegao i krenula u potragu helikopterom i brojnim patrolama.

Nakon nepunih pola sata, policija ga je pronašla mrtvog pored auta u blizini kanala Sint-Huibrechts-Lille.

Mediji prenose da se drama dogodila u stambenoj zgradi s pet stanova, gdje je već neko vrijeme živjela ova obitelj iz Bosne i Hercegovine. Nitko ne zna kada je točno ubio ženu i djecu, ali očevici kažu da je policija stigla na mjesto dogašaja u 17:45 h.

"Istina je, pokrenuli smo istragu u vezi s ovom obiteljskom dramom, riječ je o trostrukom ubojstvu i samoubojstvu", izjavila je Dorien Vanderheiden, iz ureda javnog tužitelja, koja je dodala da se javno tužiteljstvo neće oglašavati dok traje istraga.

Mediji prenose i da obitelj nije bila nepoznanica lokalnoj policiji, koja je u proteklom razdoblju intervenirala nekoliko puta zbog prijave nasilja u obitelji.