TOMISLAVGRAD - BLIDINJE Smrtno stradao motociklist

Tomislavgrad Blidinje
Arhiva

Danas oko 13:55 sati kod Tomislavgrada je došlo do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Ova informacija potvrđena je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegbosanske županije i dodano je da je smrtno stradao državljanin R. Hrvatske koji je upravljao motociklom.

Kako saznajemo, motociklist je izgubio kontrolu nad upravljačem motocikla i izletio je s magistralne ceste, te je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nezgode.

Promet je u prekidu na tom dijelu magistralne ceste, a očevid rade službenici Policijske uprave Livno.

Kako je za Hercegovina.info potvrdio glasnogovornik Uprave policije MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak, u ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao G.Z. (1966.) rođen i nastanjen u Splitu.

Prometna nesreća se dogodila na regionalnoj cesti Tomislavgrad - Blidinje, te osim motocikla i vozača istog nije bilo drugih sudionika.

O događaju je obaviješten dežurni tužitelj, te će se dalje mjere i radnje poduzimati po njegovim instrukcijama. Tijelo poginulog je prevezeno u mrtvačnicu Tomislavgrad, a ovisno o naredbi tužitelja hoće li biti obdukcije ili ne, tijelo će biti predano obitelji.

Kako je potvrdio Vrdoljak, ovo je već četvrta žrtva prometnih nesreća od početka godine u toj županiji. Sve prometne nesreće s poginulim osobama dogodile su se u posljednja dva mjeseca.