TEŠKA PROMETNA NESREĆA Tri mladića poginula nakon ispadanja iz automobila

Križevci prometna nesreća noć
Prigorski.hr

Tri osobe su poginule u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju navečer na državnoj cesti DC-22 između Orehovca i Guščerovca, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka. Oko 22:15 sati kod skretanja za mjesto Međa došlo je do slijetanja osobnog automobila Audi A3 križevačkih registracijskih oznaka i udara u ogradu mosta preko kanala. U nesreći su smrtno stradala trojica muškaraca, navodi se u priopćenju.

"Sinoć, 10. rujna oko 22:15 sati došlo je do prometne nesreće na državnoj cesti Sveti Petar Orehovec – Guščerovec. Zbog neprilagođene brzine kretanja, osobni automobil križevačke registarske oznake sletio je izvan kolnika u odvodni kanal te udario u zemljani most, a potom se zaustavio na obližnjoj livadi.

Prilikom nekontroliranog kretanja automobila, došlo je do ispadanja iz vozila tri muške osobe starosti 29, 26 i 22 godine, koje su na mjestu događaja smrtno stradale. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Zbog obavljanja očevida, promet na državnoj cesti broj 22 bio je zatvoren od 22:40 do 4:30 sati, te se promet preusmjeravao obilaznim pravcima Guščerovec – Črnčevec – Selanec. Tijela smrtno stradalih su prevezena na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar, a policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu", piše policija, a prenosi Index.

Kako jutros doznaje Podravski, poginula su tri mladića s kalničkog područja. Navodno su dvojica iz mjesta Borje, a jedan iz Kalnika. Pišu kako je vozio najmlađi. Kako dodaje Podravski, na istom su mjestu prije deset godina poginuli brat i sestra, također iz Kalnika.