SUDAR U MILJKOVIĆIMA Žena i dalje u životnoj opasnosti nakon teške prometne nesreće

Prometna nesreća Miljkovići
Hercegovina.info

Jedna je osoba poginula, dok je druga u životnoj opasnosti zbog zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći koja se u subotu oko 16 sati dogodila u mjestu Miljkovići, na magistralnoj cesti Mostar - Čitluk.

U ovoj prometnoj nesreći sudjelovali su vozač Golfa V.P. (1957.) i R.Č. (1974.) koji je bio za upravljačem osobnog automobila Mercedes.

Poginuo je vozač Golfa, dok je suvozačica iz tog automobila D.P. (1959.) zadobila teške i po život opasne ozljede, potvrđeno je za Hercegovina.info iz Ureda za informiranje Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar i od strane dežurnog tužitelja.

Iz Ureda za informiranje SKB Mostar za Hercegovina.info potvrđeno je kako je D.P. hospitalizirana na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. Zadobila je teške tjelesne ozljede opasne po život. Kako je naveo dežurni tužitelj, navedenu žensku osobu su i reanimirali.

Na mjestu događaja djelovali su pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar koji su pomogli u izvlačenju unesrećenih, te djelatnici hitne pomoći. Službenici Policijske uprave Mostar su na mjestu događaja uradili očevid.

Osim navedenih, vozač Mercedesa R.Č. i njegov suvozač L.Č. (1998.) su zadobili lakše tjelesne ozljede, potvrdio je za Hercegovina.info dežurni tužitelj. Po naredbi dežurnog tužitelja obavljena je obdukcija tijela smrtno stradale osobe, a vozila su izuzeta u krug Policijske uprave Mostar gdje će biti obavljena vještačenja tehničke ispravnosti vozila kao i druge mjere i radnje propisane zakonom.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.