PUCNJAVA U KAFIĆU Jedna osoba ubijena, a još 16 osoba je ozlijeđeno

Policija Kosovo
AP

U pucnjavi koja se sinoć dogodila u lokalu 'Bon vivant' u centru Prištine, od zadobivenih ozljeda preminula je jedna osoba, prenosi Koha. Riječ je o K.R. (39). Sedam osoba je ozlijeđeno od vatrenog oružja, dok su ostali zadobili ozljede u tučnjavi koja se dogodila u istom objektu.

Ozlijeđeni su upućeni na liječenje, dok policija, kako se navodi u priopćenju, nastavlja rad na ostalim operativno - istražnim radnjama, prenose 'Nezavisne novine'.

"Trenutno su najmanje dva osumnjičena identificirana kao umiješani u ovaj slučaj, a radi se i na identifikaciji drugih mogućih osumnjičenih", navode iz policije. Direktor Urgentnog centra Naser Silja potvrdio je da je jedan od ozlijeđenih u životnoj opasnosti.

"Imamo ukupno 17 ozlijeđenih, od toga sedam vatrenim oružjem, a 10 sa drugim ozljedama od polomljenog stakla ili inventara. Svi su u stabilnom stanju, dok je jedan u operacijskoj dvorani i životno je ugrožen. Ostalima je stanje stabilno. Starost pacijenata kreće se od 20 do 39 godina", izjavio je Silja za Reporteri, a prenio Kosovo online.