PRIŠTINA Glavnog osumnjičenog za pucnjavu u kafiću godinama traži FBI

Priština pucnjava Bon Vivant
Reporteri

Glavni osumnjičeni za umiješanost u pucnjavu koja se dogodila u petak navečer u prištinskom baru 'Bon Vivant' je Dukagjin Nikollaj (1983.), poznat po nadimku 'Vojvoda', kriminalac je za kojim je američki FBI izdao tjeralicu zbog trgovine narkoticima, prenijeli su prištinski mediji.

Kako je navedeno, riječ je o članu kriminalne organizacije 'Krasniqi Organisation', koja se dovodi u vezu sa trgovinom narkoticima i ubojstvima.

Tjeralica FBI za Dukagjinom raspisana je u svibnju 2010. godine pod optužbom za stavljanje u promet narkotika koje je kupovao u Kanadi i distribuirao na području New Yorka, prenosi portal 'Reporteri'.

U međuvremenu, načelnik odjela intenzivne njege u Kliničkom centru u Prištini, Šaćir Uka, potvrdio je da je preminuo jedan 39-godišnji muškarac koji je bio teško ranjen u pucnjavi u baru 'Bon Vivant'.

On je za portal 'Telegrafi' rekao da je muškarac nakon kirurške intervencije prebačen na reanimaciju, ali da je i pored intenzivne terapije, podlegao ozljedama, prenose 'Nezavisne novine'.

Policija je priopćila da su četvorica osumnjičenih ranjeni vatrenim oružjem i da su zbinuti na Kliničkom centru u Prištini, dok je 20 osoba, od kojih su 14 žene, ozlijeđene staklom od razbijenih čaša i boca. Dukagjin je uspio pobjeći sa mjesta događaja, navodi Tanjug.