PRETUKAO GA PRIJATELJ Preminuo mladi hrvatski vojnik pronađen na parkiralištu

Požega vojnik
Ilustracija/CROPIX

Od teških ozljeda zadobivenih brutalnim premlaćivanjem preminuo je vojnik kojeg je u subotu u Požegi pretukao prijatelj, potvrdio je za 24 sata Ivan Vukoja, ravnatelj požeške bolnice.

Ozlijeđenog mladića pronašli su na parkiralištu i odveli u bolnicu gdje je danas i umro.

Novo priopćenje policije

Nakon objave o smrti 21-godišnjeg Jakova B., policija je objavila da je dovršila kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti.

Naime, osumnjičeni je u subotu 15. travnja 2023. oko 2.15 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva na parkiralištu, nakon kraće verbalne prepirke fizički napao 21-godišnjaka zadavši mu više udaraca u predjelu glave.

Uslijed udaraca 21-godišnjak je pao na pod, a osumnjičeni ga je nastavio udarati još par puta i napustio mjesto događaja. Ozlijeđeni 21-godišnjak je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Požegi gdje je u nedjelju 16. travnja u jutarnjim satima od posljedica ozljeda preminuo.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku, objavila je požeško-slavonska policija.