PREBAČENA U BEOGRAD NAKON TEŠKOG SUDARA Djevojčica, kojoj su poginule majka i sestra, zadobila opekotine na 70 posto tijela

Prometna nesreća kod Prnjavora
Prnjavor.info

Pripadnici Helikopterskog servisa Republike Srpske transportirali su danas iz Banje Luke u Beograd na dalje liječenje djevojčicu koja je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći kod Prnjavora.

Djevojčica je upućena u Institut za majku i dijete u Beogradu, priopćeno je iz Helikopterskog servisa.

Pripadnici Helikopterskog servisa su nakon uspješno izvršene operacije gašenja požara na planini Leotar, hitno upućeni za Banju Luku radi transporta u Beograd četvorogodišnje djevojčice D.Đ. koja je jučer ozlijeđena u prometnoj nesreći i zadobila opekotine drugog stupnja koje su zahvatile 70 posto tijela, te prijelom lijeve potkoljenice uz elektrolitni disbalans, navodi se u priopćenju.

U priopćenju se dodaje da je današnji zračni medicinski transport 46. uspješno izvedeni transport u ovoj godini koji su pripadnici Helikopterskog servisa izvršili zajedno sa liječnicima i medicinskim tehničarima Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, piše Srna.

Dvije osobe su poginule, a tri ozlijeđena jučer u teškoj prometnoj nesreći u mjestu Naseobina Lišnja u općini Prnjavor, potvrđeno je Srni u Okružnom javnom tužiteljstvu Banja Luka.

U prometnoj nesreći sudjelovali su automobil Golf IV, kojim je upravljao Mladen R. (23) iz Prnjavora, i Renault 19, koji je vozio Zlatko D. (46) iz ove općine. Poginule su majka i kćer, a otac i druga kćer du zadobili tjelesne ozljede.