Posvađali se u Nevesinju, a potukli u Gacku: Braća sa teškim ozljedama završila u bolnici

Policija Republike Srpske auto
Hercegovina.info

Kako saznaje Hercegovina.info u tučjavi koja se protekle noći dogodila u Gacku ozlijeđene su dvije osobe. 

Osoba inicijala B.G. je sa teškim ozljedama opasnim po život primljena noćas u trebinjsku bolnicu gdje je obavljena hitna operacija, ali se zbog težine ozljeda očekuje njegov transport za UKC Banja Luka. 

Tjelesne ozljede zadobio je i njegov brat Đ.G., koji je također hospitaliziran u trebinjskoj bolnici, ali je njegovo zdravstveno stanje za sada stabilno.

Kako neslužbeno saznajemo do sukoba i verbalne prepirke došlo je u diskoteci u Nevesinju nakon čega su osobe inicijala Đ.G. i B.G. otišla do obiteljske kuće osobe D.K. u Gacku gdje je uslijedila tučnjava u kojoj je osoba D.K. nožem teže ozlijedio B.G., a lakše Đ.G.

Trebinjska policija uhitila je osobu čiji su inicijali D.K. iz Gacka zbog sumnje da je nožem napao i ozijedio dvije osobe iz Gacka.

Policijskoj postaji Gacko jutros u 2:40 sati prijavljeno je da su u Službu hitne medicinske pomoći primljene dvije osobe sa ozljedama, a operativnim radom i na osnovu prikupljenih saznanja na terenu policijski službenici saznali su da se dogodio fizički sukob između osoba D.K. i osoba B.G. i Đ.G.

Izvršenim pretresima pronađen je i oduzet nož, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem kaznenih djela 'Ubojstvo u pokušaju' i 'Teška tjelesna ozljeda', navodi Srna.