POSLJEDICE PROMETNIH NESREĆA Mladić još uvijek u životnoj opasnosti, 61-godišnjakinja stabilno

Žitomislić prometna nesreća
Ilustracija/ PVP Mostar

U ranim jutarnjim satima u nedjelju dogodila se teška prometna nesreća na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Žitomislić, između Mostara i Čapljine. Vozač automobila (2001. godište) je izgubio nadzor nad osobnim automobilom te je sletio s ceste.

''D. M. (2001.) je hospitaliziran na Odsjeku za neurokiruršku anesteziju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje su opasne po život'', potvrđeno je za Hercegovina.info iz SKB Mostar.



U petak se dogodila teža prometna nesreća prije ulaska u Prozor (Rama). Kako saznajemo, u bolnicu je prebačena državljanka Slovenije, koja je bila suvozač na motociklu.

''Ženska osoba A. K. (1962.) je hospitalizirana na Klinici za kirurgiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostra. Zadobila je teške tjelesne ozljede koje za sada nisu opasne po život'', potvrđeno je za Hercegovina.info iz SKB Mostar.

Podsjećamo, prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil i motocikl prijavljena je u 16:25 sati u mjestu Lug na magistralnoj cesti Jablanica - Prozor. Do uklanjanja vozila s kolnika i završetka očevida promet je na tom dijelu ceste bio potpuno obustavljen.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.