OSAM DANA POTRAGE U Tari pronađeno tijelo dječaka

Nesreća Tara Crna Gora
SZS Mojkovac

Nakon osam dana potrage, rafteri su danas pronašli tijelo dječaka koji se nalazio u automobilu koji je prošlog petka sletio u Taru, potvrdio je za portal 'Analitika', predsjednik Udruženja raftera i stanovništva NP 'Durmitor', Veljko Ostojić.

Kako prenosi TVCG, nakon osam dana tijelo dječaka je pronađeno u blizini Žugića luke oko devet kilometara od mjesta nesreće.

U potrazi su i danas bili uključeni profesionalni ronioci iz Bijele, Vojska Crne Gore, momci koji rone na dah, skiperi sa Tare, iz Mojkovca, Kolašina, Pljevalja i sa Žabljaka i Šćepan Polja, žabljačka i pljevaljska policija, aniteroristička jedinica, radnici NP 'Durmitor', žabljački, pljevaljski, mojkovački, kolašinski i nikšićki vatrogasci, vlasnici hotela, prodavaonica, restorana, građevinskih tvrtki, rodbina i građani koji su obilazili priobalni dio Tare.

Podsjetimo, u teškoj nesreći, kada je na dijelu ceste od Mojkovca ka Đurđevića Tari automobil sletio u rijeku, poginuli su dječakova majka i sestra. Tijelo djevojčice pronađeno je prošlog tjedna.

Treće dijete koje je bilo u kolima, izvučeno je u petak navečer iz provalije, te je primljeno u pljevaljsku bolnicu.