NANIO JOJ OZLJEDE Zatražen pritvor za 28-godišnjaka koji je u parku ozlijedio svoju suprugu

Uhićenje Vrapčići građani
Screenshot

Županijsko Tužiteljstvo Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) predložilo je nadležnom sudu određivanje pritvora za E.S. (28) zbog sumnje da je počinio kazneno djelo 'Nasilje u obitelji', potvrđeno je za Hercegovina.info iz Tužiteljstva.

Pritvor je predložen iz razloga jer naročite okolnosti opravdavaju bojazan da će osumnjičeni ponoviti kazneno djelo za koje se tereti ili da će dovršiti pokušano kazneno djelo, kao i da će učiniti kazneno djelo kojim prijeti, a za koja se može izreći kazna zatvora u trajanju od tri godine ili teža kazna.

Podsjetit ćemo, E.S. je jučer oko 8 sati ujutro u parku prekoputa pijace u Vrapčićima, pored magistralne ceste M-17, oštrim predmetom nasrnuo na svoju suprugu S.S. (26), te joj je nanio tjelesne ozljede. Nakon toga dao se u bijeg. Napad je počinio u prisustvu njihovog maloljetnog djeteta.

Nedugo poslije, prolaznici i stanovnici naselja su zaustavili i savladali E.S. do dolaska službenika Policijske uprave Mostar koji su ga priveli u službene prostorije.

U isto vrijeme djelovala je i hitna pomoć koja je ozlijeđenu S.S. prevezla u Kantonalnu bolnicu 'Dr. Safet Mujić'. Za Hercegovina.info iz te ustanove potvrđeno je kako su ženskoj osobi konstatirane lakše tjelesne ozljede i upućena je na ambulantno liječenje.

U isto vrijeme, maloljetnika su zbrinuli službenici Centra za socijalnu skrb.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.