NAKON ŠTO SE 'OSVETIO' Određen jednomjesečni pritvor mladiću jer je namjerno usmrtio čovjeka

GIKIL, ubojstvo, Banja luka, Kozarska Dubica, uhićenje, racija, krađa, pljačka, herceg-novi, Crna Gora zemlja, policija, Srbija, prijevara, policija, korona kriminal, uhićenja, prijevara, Banja luka, uhićenje, Služba za poslove sa strancima, interpol, Sarajevo, uhićenje, tužiteljstvo, Crna Gora zemlja, kavački klan, tužiteljstvo, bijeg, krađa, Španjolska, uhićenje, droga, pucnjava, pritvor, Bihać, ubojstvo, tužiteljstvo

Dežurni sudac Županijskog suda u Bihaću prihvatio je prijedlog Tužiteljstva Unsko - sanske županije (USŽ), te jučer odredio jednomjesečni pritvor Irmanu Ž. iz Bihaća, potvrđeno je za 'Dnevni avaz' iz Uprave Županijskog suda u Bihaću.

"Osumnjičenom je sinoć u 21 sat određen pritvor", kazali su za 'Dnevni avaz' iz Suda. Elvis Bajramović (33) jučer je podlegao ozljedama nakon što ga je Irman Ž. u petak udario automobilom zbog nesuglasica koje su imali.

Na društvenim mrežama je procurila zastrašujuća prepiska s Facebooka u kojoj se Irman Ž. hvali prijatelju 'da se osvetio' i priznaje da je udario 'Ekija' automobilom.

Kako je ranije za 'Dnevni avaz' potvrdio glasnogovornik MUP-a USŽ Bahrudin Dželalagić, dežurni tužitelj je događaj okvalificirao kao ubojstvo. Iza preminulog ostali su supruga i dvoje maloljetne djece.