M-17 Težak sudar na izlazu iz Mostara

Sudar M-17
Hercegovina.info

Nešto prije 23 sata na magistralnoj cesti M-17, na sjevernom izlazu iz Mostara prema naselju Vrapčići, došlo je do teške prometne nesreće, u kojoj su, sudjelovala dva osobna automobila. Kako smo saznali na mjestu nesreće, u sudaru su sudjelovali osobni automobili Peugeot i Ford.

Sudar M-17

Kako saznajemo u ovoj prometnoj nesreći ozlijeđene su dvije osobe.

Na mjesto događaja izašlo je više ekipa Hitne pomoći kao i službenici Policijske uprave Mostar koji su regulirali promet i izvršili očevid.

Sudar M-17

Vozila hitne pomoći Mostar su ozlijeđene prevezli u bolnice gdje su im konstatirane lakše tjelesne ozljede. Na oba automobila nastala je velika materijalna šteta, a o silini udara govori podatak da je motor iz Forda ispao i završio je oko 30 metara dalje od automobila. Također, s Forda je od siline udara otpao i jedan kotač.

Sudar M-17

Zbog rasutih dijelova po magistralnoj cesti i položaja vozila nakon sudara, promet je na tom dijelu magistrale bio potpuno obustavljen do oko 1 sat iza ponoći, a ostali sudionici u prometu preusmjeravali su se obilaznim pravcima u neposrednoj blizini prometne nesreće. Također, na mjestu nezgode djelovali su i radnici cestarske službe koji su uklonili dijelove automobila koji su bili rasuti po cesti.

Sudar M-17

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.