LIJEPE VIJESTI IZ SKB MOSTAR Mladić (23) koji je pao s krova zgrade nije životno ugrožen

SKB Mostar bolnica
hercegovina.info

Iz Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru potvrdili su za hercegovina.info da se mladić koji je pao s krova zgrade u Mostaru trenutačno nalazi izvan životne opasnosti.

"Osoba M. G. (2001.) je hospitalizirana na Klinici za neurokirurgiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. Zadobila je teške tjelesne ozljede i izvan je životne opasnosti", stoji u odgovoru iz mostarske bolnice.

Podsjetimo, prije dva dana pri ispitivanju oborinskih voda u mostarskom naselju 'Bakijina luka', 23-godišnji mladić je pao s krova zgrade što je potvrdio njegov radni kolega.

Nesreća se dogodila u ulici Milana Šufflaya, a djelatnici Hitne pomoći iz Mostara obavijestili su Policijsku upravu Mostar da je muškarac pao s krova zgrade.

Policijski djelatnici su na mjestu nesreće zatekli O. A. (2001.) koji je izjavio da je s kolegom M. G. (2001.) kao zaposlenik tvrtke 'Aqua Instal' izašao na teren kako bi ispitali oborinske vode, a da je pritom u jednom trenutku njegov kolega pao.

Dežurni liječnik je tada konstatirao da je M. G. zadobio teške tjelesne ozljede, no dva dana nakon nesreće stigle su dobre vijesti da nastradali mladić nije životno ugrožen.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.