HEROIN, AMFETAMIN, MARIHUANA Policija u Mostaru uhitila pet osoba

policija MUP HNŽ
Hercegovina.info

Pune ruke posla imala je jučer u poslijepodnevnim satima policija u Mostaru. Prema izvješću MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije uhićeno je pet osoba zbog kupovine i stavljanja u promet opojnih droga.

Najprije je u 15:00 sati, na gradskom području Mostar jugozapad uhićena osoba D.K. (1997) iz Mostara, od koje su oduzeti jedan manji i jedan veći omot sa sadržajem nepoznate biljne tvari, jedna manja staklena tegla s biljnom tvari, rasklopivi nož i mobitel. Ista je uhićena, te je urađena kriminalistička obrada zbog sumnje da je stavljala u promet opojnu drogu amfetamin. 

U 16:30 sati, na gradskom području Mostar uhićene su dvije osobe zbog osnovane sumnje u kupovinu opojne droge heroin, te su iste kriminalistički obrađene, a od K.Đ. (1978) iz Posušja oduzet je jedan omot sa sadržajem smeđe tvari. Nakon završene krim. obrade isti je otpušten. O svemu je upoznat nadležni tužitelj.

U 17:55 sati, na gradskom području Mostar jugozapad uhićen je (1997) iz Mostara zbog osnovane sumnje da je stavljao u promet opojnu drogu amfetamin. Od istog je oduzet jedan veći omot sa sadržajem nepoznate bijele tvari, tri precizne vage i mobitel. S.I. je uhićen, a kriminalistički su obrađene četiri osobe u svojstvu svjedoka.

Gotovo u isto vrijeme, u 18:00 sati, na gradskom području Mostar jugozapad slobode je uhićen D.P. (1996) iz Mostara zbog osnovane sumnje na kupovinu opojne droge marihuane. Od istog je oduzet jedan omot sa sadržajem nepoznate biljne tvari, te je nad njim urađena kriminalistička obrada nakon čega je otpušten.