DRAMA U HAMBURGU Naoružan u autu uletio na pistu zračne luke, s njim je i maloljetno dijete

Hamburg zračna luka aerodrom policija
Bild

Naoružani muškarac danas je vozilom upao u zračnu luku u Hamburgu, nakon čega je aerodrom zatvoren, izvijestio je 'Die Welt'.

Muškarac je dva puta pucao iz oružja u zrak, piše 'Die Welt' pozivajući se na policijskog glasnogovornika. Njegova supruga prethodno je kontaktirala policiju zbog moguće otmice djeteta.

'Bild' piše da je muškarac vozio Audi bez registracija koji je parkirao pored aviona koji je trebao poletjeti. Muškarac je iz automobila izbacio dvije zapaljene boce, 'nešto poput molotovljevih koktela', rekao je glasnogovornik policije. Nije nastala šteta, a vatrogasci su ugasili vatru, prenosi Index.

'Sueddeutsche Zeitung' je izvijestio da se incident dogodio oko 20 sati. U automobilu bi moglo biti dvoje djece, piše portal pozivajući se na policijskog dužnosnika. Glasnogovornik savezne policije Thomas Gerbert rekao je za dpa da je velik broj službenika državne i savezne policije na licu mjesta i u blizini vozila.

Na mjestu događaja su brojne policijske ekipe koje su blokirale čitavo područje, a angažirani su i helikopteri, prenosi Telegraf.