DJEČJA SVAĐA ZAVRŠILA KOBNO Trinaestogodišnjak u Srbiji nožem ubio razrednog kolegu

Ubojstvo u Niškoj Banji
Telegraf.rs

U potresnom incidentu koji se odvio u potkrovlju kuće u Niškoj Banji, 13-godišnji dječak izgubio je život nakon što ga je njegov vršnjak izbo nožem. Drama se odvijala u domu mladića koji je sada osumnjičen za nanošenje smrtonosnih ozljeda svom prijatelju.

Ozljede na glavi i posjekotina na vratu

Mediji u Srbiji izvještavaju da je nesretnom dječaku navodno prerezan vrat u improviziranoj teretani u potkrovlju kuće, dok drugi dječak, M.M. (13), navodno ima hematom na glavi.

Kako je objavio Telegraf.rs, A.S. je zadobio ozljede na glavi i posjekotinu na vratu.

Tijekom detaljne pretrage mjesta događaja, u potkrovlju je pronađeno tijelo, kao i nož koji je korišten u ubojstvu.

Utvrđeno je također da u sukobu nije sudjelovala treća osoba.

Pretpostavlja se da je sve započelo svađom i tučom između dva dječaka, a svjedoci su izjavili da su ih vidjeli kako se svađaju na ulici.

Inače, dječaci koji su bili uključeni u sukob bili su školski prijatelji, iz istog razreda, točnije, pohađali su sedmi razred osnovne škole i rođeni su 2010. godine. Za sada nije poznato što je mogao biti motiv tučnjave.

"Oni su bili odlični prijatelji, družili su se svaki dan. Igrali su košarku, bili su najbolji prijatelji. Kako kažu susjedi, upravo sam vidjela jednog maloprije, kaže da je ovom dječaku prerezan vrat. Bili su na tavanu kuće, ali što su gore radili, samo Bog zna", prenosi Kurir izjave susjeda.

Drugi dječak je prevezen u bolnicu i trenutno je u stanju šoka

Podsjećamo, ubojstvo je prijavljeno danas oko 11 sati. Hitna pomoć intervenirala je s dvije ekipe nakon dojave o tučnjavi, ali po dolasku na mjesto događaja, liječnici su mogli samo konstatirati smrt jednog dječaka, dok je drugi prevezen u UCKS Niš.

"Drugog dječaka su građani zatekli kako se tetura ispred kuće i pozvali su policiju. Taj dječak je prevezen u bolnicu. Pronađen je nož", izjavljuje izvor "Blica".

Prema neformalnim informacijama koje je portal Nova.rs dobio na mjestu događaja, obitelj osumnjičenog dječaka ima lošu reputaciju.

Sugovornici tog portala ističu da su članovi obitelji poznati po nasilnom ponašanju.

"Taj mali koji ga je navodno ubio dugo je nosio taj nož sa sobom. Njegova obitelj ovdje nije omiljena... Trebali su ići u školu i eto što se dogodilo", kažu susjedi za N1.

Policija istražuje sve okolnosti ovog slučaja. Tužitelj je naredio obdukciju tijela.