ČOVJEK VELIKOG SRCA Ošišao 60 cm kose da bi je darovao za djecu oboljelu od malignih bolesti

duga kosa ,humanost
Facebook

Luka Manenica je od 2014. godine puštao kosu kako bi je donirao djeci oboljeloj od malignih bolesti.

"U životu nisan ovoliku kosu vidjela uživo na ženi, a kamoli muškarcu... Danas mi je bila čast odrezati kosu Luki Manenici, koji je čuvao i njegovao kosu od 2014 godine... 9 godina je gojio kosu da bi sada darovao velikih 60 cm kose za oboljelu djecu i za njihove perike... Luki naklon do poda...", napisali su iz salona Nela Art Hair gdje je Luka otišao na prvo šišanje u devet godina.
Daniela, frizerka koja je Luku ošišala nakon devet godina, kaže da u 30 godina radnog iskustva nije srela nijednu osobu s tako dugačkom kosom. Za Index je ispričala kako je izgledao susret s Lukom.

duga kosa ,humanost

"Kada mi se Luka javio da bi donirao kosu, u sebi sam pomislila: Pa, čovječe, treba minimalno 35-40 cm zdrave nebojane kose. Kad je raspleo kosu, ja sam ostala bez teksta. Njegovao ju je od 2014. godine. Ošišali smo 60 cm zdrave, prekrasne kose. Nisam se mogla prestati čuditi i istodobno diviti toj količini kose", priča nam i dodaje da joj je bila velika čast sudjelovati u ovakvoj akciji.

"Luki moj naklon do poda", dodaje.

Pitala ga je zašto se odlučio baš za njezin salon. "Kaže - jer zna da dobro radim", prepričava Daniela.

"Ma mi smo vam samo jedni obični ljudi, koji imaju veliko srce... Ja sam uistinu ispunjena kada se može na takav način dati neka zadovoljština u ovom životnom neredu. Male stvari čine srce ispunjenim", zaključuje.