ZAPALJENJE NA ŠAHTU Iz INA-e se oglasili o požaru na benzinskoj crpki u Čitluku

Požar na benzinskoj crpki u Čitluku
Screenshot

Jučer se na benzinskoj crpki Ina u Čitluku dogodio požar koji je na svu sreću brzo ugašen i nije doveo do većih posljedica. Iako se prvotno mislilo kako je do požara došlo zbog plina, iz INA-e su danas za Hercegovina.info objasnili kako nije bio slučaj.

"Jučer, srijeda 21.12., na Ininoj benzinskoj stanici u Čitluku, tijekom pripreme za redovnu, zakonski obaveznu, LPG tlačnu probu koju su izvršili radnici tvrtke ovlaštene za pružanje navedenih usluga, došlo je do manjeg požara u šahtu koji je vrlo brzo ugašen reakcijom radnika dobavljača usluga, te zaposlenika Inine benzinske stanice Čitluk", naveli su.

"Navedeni incident nije izazvao posljedice po ljude ili objekt, te je postupanje prisutnih radnika bilo u skladu s obukom koju redovno prolaze i sigurnosne protokole koje propisuje tvrtke za ovakve situacije", ističu.

"Dakle, požar nije prouzročen curenjem iz plinskih boca kako je prvobitno informirana javnost, a vatrogasna postrojba je na mjesto događaja izašla preventivno u skladu sa svojim procedurama postupanja. Holdina d.o.o. osigurava da su sve poslovne aktivnosti koje obavlja u skladu sa najvišim standardima sigurnosti, kvaliteta i zaštite okoliša provodeći redovne procedure kontrole na svim razinama", naveli su iz INA-e.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.