FOTO  U Stocu specijalne ekipe za spašavanje na vodi i pod vodom, čamcima se pretražuje korito Bregave

Potraga za mladićem u Stocu
FUCZ

Ekipe Federalne uprave Civilne zaštite danas su nastavile potragu za mladićem koji je nestao u Stocu, a na već utvrđenim lokacijama aktivne su ronilačke ekipe.

"Potraga za za nestalim mladićem za kojeg se pretpostavlja da se utopio nakon što je vozilo u kome se nalazio s još jednim mladićem u noći s nedjelje na ponedjeljek sletilo u rijeku Bregavu kod Stoca nastavlja se i danas.

Jedan tim FUCZ sastavljen od pripadnika federalne specijalizirane jedinice za spašavanje na vodi s dva raft čamca nastavlja pretragu korita rijeke Bregave u dužini od pet kilometara nizvodno od mjesta nesreće dok će ronioci FUCZ koji su dio federalne specijalizirane jedinice za spašavanje na vodi zajedno sa ronilačkim klubovima iz Mostara, čiji su se članovi uključili u današnju potragu, djelovati na utvrđenim lokacijama", priopćili su iz FUCZ-a.

Nastavit će se s pretragom i rastinja uz obale i nakupina u rijeci nizvodno od mjesta nesreće.

U današnjoj potrazi su, osim pripadnika Federalnih specijaliziranih jedinica za spašavanje na vodi i pod vodom, uključeni i ronioci Ronilačkog kluba Mostar te pripadnici stolačke policije, CZ Stolac, DVD Stolac i volonteri.