TETKA UBIJENE NIZAME "Netko je odao lokaciju, sedam dana se skrivala kod mene"

Nizama Hećimović
Privatni album

Nesretna Nizama Hećimović, koju je u petak u Gradačcu brutalno pretukao i ubio njezin nevjenčani partner, od nasilnika se nekoliko dana skrivala kod tetke.

Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene žene, izjavila je za Blic da je Nizama sedam dana bila kod nje s djetetom, prije nego što ju je ubojica pronašao.

"Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gdje se krije", rekla je žena, koja tvrdi da je samo policija znala mjesto na kojem se Nizama skrivala.

"Nizama se žalila da ima problema i zato je i pobjegla kod mene s djetetom od tog nasilnika", kaže shrvana tetka tragično ubijene žene.

Ispričala je što se događalo kobnoga dana.

"Kada je saznao da se Nizama nalazi kod nas došao je na vrata. Prvo je meni prijetio pištoljem, pa je mog sina istjerao van. Onda je uzeo dijete, Nizamu odvukao pa počeo pucati po nama. Ranio je mog sina Nedima. Ja sam tada pozvala policiju koja je stigla nakon 20 minuta, iako je naša kuća udaljena samo jedan kilometar od postaje", ispričala je vidno potresena žena.

Prema njezinim riječima, kćerkica pokojne Nizame i Nermina Sulejmanovića koji je ubojstvo nevjenčane supruge prenosio na Instagramu, dobroga je zdravstvenog stanja te je smještena u bolnicu.

Ona je dodala i da obitelj posjeduje dokument u kojemu je Nizami odbijena zaštita kada je prijavila Nermina za nasilje, a posljednji put to je učinila prije tri dana.

"Da su policija i sudstvo pravovremeno reagirali ova strašna tragedija koja nas je zavila u crno mogla se spriječiti i Niza bi sada uživala pokraj svoje kćerkice", poručila je Zijada Vuković Pamuković.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović, koji je u petak počinio trostruko ubojstvo, ranije je prijavljivan policiji za nasilje u obitelji.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mjestu Šibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kći ležala u lokvi krvi i plakala.