FOTO  Sandri, njoj poznati muškarac, uništava auto i stalno prijeti. Sve je prijavila i strahuje da će biti nova Nizama

Sandra auto prijetnje Tuzla

Sandra Ravlić iz Tuzle na društvenoj mreži Facebook objavila je fotografije svog automobila koje je oblijepljeno pur pjenom.

U pitanju su problemi s muškom osobom kojeg je više puta prijavljivala policiji i Tužiteljstvu zbog dugogodišnjeg maltretiranja.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

"Ovako izgleda djelo 'čovjeka' za kojeg nemam naziv, koji po treći put uništava moje vozilo. Svi vrlo dobro znate s kojim se problemom suočavam. Dosad sam šutila. Ali se bojim da ću postati “Nizama 2”. Brojne prijave postoje u PS Zapad, PS Istok. Tužiteljstvo TŽ je veoma dobro upoznato s ovim slučajem kao i Općinski sud Tuzla. Ponovo sam prijavila, pa ćemo vidjeti što će se poduzeti po pitanju kršenja mjere, uhođenja, uznemiravanja, prijetnji putem SMS poruka. Obzirom da ovo maltretiranje ne prestaje evo već tri godine, a meni je kap prelila čašu.

"Od prosipanja farbe ispred mojih vrata, od sipanja super ljepka u bravu na ulazu da se ne može zaključati, od paljevine auta, od uništavanja auta u srpnju, pa sad evo u kolovozu. Od kojekakvih prijetnji putem mobitela s nepoznatih brojeva, od objavljivanja moje slike i mene predstavljanja kao loše osobe pa i mojih bližih prijateljica, od uznemiravanja s lažnih profila. Većina je prijavljena, a nekad nisam imala snage ni volje ni da prijavljujem, jer vidim da to nema efekta", navodi Tuzlanka i dodaje:

Auto pokušao i zapaliti

"Ovo sam postavila čisto da znate tko je sve oko vas, s kim pijete kavu, jedete, družite se. Otvorite oči. A ja ću samo reći da meni ako se što dogodi imena osoba iz javnih institucija će bit objavljena na svim portalima i novinama. Koje su mogle nešto učiniti, a nisu. Tobože da sam “kćerka od kakvog guzonje” začas bi sve bilo riješeno. Možda bi imala i zaštitu kakvu 24 sata ili tko zna šta.

"Ovo je danas urađeno, na moj rođendan, taman simbolično i lijep poklon. Auto je pokušano i da bude zapaljeno ali nije uspjelo. Najgore je što je bilo i maloljetne djece s nama koja su se prepala. A da ne pričam da se auto zapalilo, što je sve okolo moglo izgoriti. Gospodo koja sjedite u foteljama i donosite zakone, trošite vi vaše enormne plaće na skupocjena vozila, na egzotična putovanja, na markiranu odjeću, na hotele, hostele, motele, skupe sportove. Nemojte mijenjat Zakone. Savršeno nam sve funkcionira", navela je u svojoj objavi.