Rupa još nije zatrpana, a ka’će ne zna se

Rupa kneza domagoja
hercegovina.info

Na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća Mostara nekolicina vijećnika je bila frustrirana odgovorima Gradske uprave Mostara. Ili su nedostatni, te je na upit o izdavanim dozvolama na području grada odgovrano “budite uvjereni da je sve u redu”, ili odgovor nije uopće stigao, kao u slučaju zatrpavanja rupe u dvorištu vijećnice Boške Ćavar.

Ogromna rupa u središtu Mostara jedan je od motiva političkog angažmana spomenute vijećnice koja još uvijek nema konkretan odgovor na svoje prvo i najvažnije pitanje – Kada će se zatrpati rupa?

U Gradskoj upravi Mostara, nadležnom Odjelu za urbanizam još uvijek nisu donijeli zaključak o zatrpavanju rupe. Načelnica Odjela Marina Deronjić u petak je kazala da je dala nalog da se piše rješenje o zatrpavanju rupe, te da je po ovom pitanju kontaktiramo u ponedjeljak(jučer), kada isti bude potpisan. Jučer još uvijek nije bio potpisan, a ka’će ne zna se.

Odjel za urbanizam i građenje Grada Mostara investitorima - tvrtci Promark d.o.o. Mostar te Marku Vidačku, Boži Krstanoviću, Anti Šainu, Draženu Erešu i Miji Mariću u više navrata je naređivao zatrpavanje rupe, koje je o njihovom trošku trebalo izvršiti komunalno poduzeće. Međutim, do dolaska novog gradonačelnika s tim se debelo odugovlačilo. Hoće li stari šefovi odjela i za Kordićeva mandata nastaviti Bešlićevu praksu ubrzo ćemo vidjeti.