MOSTARCI ĆE ZAPALITI PARKING Pinokio Barbar gori večeras u Centru II

MO parking strašilo
Ilustracija hercegovina.info

Mostarci će predvečer u Centru 2 zapaliti ni više ni manje nego Pinokia Barbara, platomat Mostar parkinga i onu stranu direktora koja ne voli baš govoriti istinu. Prema transparentno i poetski izrečenoj presudi, Pinokio Barbar bit će zapaljen ekološkim žigicama u utorak 21.2.2023. godine u 18 sati na Trgu Buka i Mačkara u centru Republike Centar 2, najavili su organizatori.

'Visoko vijeće Najvišeg suda Republike Centar 2 donijelo je jednoglasno presudu u slučaju tužbe napaćenog puka protiv najvećeg izvora zla u prošloj godini Pinokija Barbara'', priopćeno je iz mostarske Republike Centar 2. ''U poetskom obrazloženju presude se navodi:

PINOKIO BARBAR ZAVOLJESMO TE BASNO,

KAD PITALI SU LAVA, DA ODGOVORI JASNO:

JE LI TRAVA PLAVA? AL' LAV K'O DA JE LIJA,

NE UPADE U ZAMKU, UPUTI IH NA PINOKIJA I POSLA U BAJKU.

U KRALJEVSTVO NEKO, KOD LJUDI BEZ VOLJE,

GDJE SVATKO JE ČEK'O DA MU BUDE BOLJE.

I PARKING PLAĆA, BARBAR NA VLASTI,

TKO LAŽE DA SHVAĆA, NOS ĆE MU NARASTI!''.

U četvrtak je parking posebna točka dnevnog reda GV Mostara. Direktor Mostar Parkinga Ivan Barbarić u informaciji koju šalje pred vijećnike tvrdi da je popravio stanje u Mostar Parkingu, uhvatio se u košta s problemima, napravio pozitivne pomake.

Izvjesno je da su pozitivni pomace i prepoznati, zbog čega je upravo to poduzeće identificirano kao najpoželjnije za lomaču.