MOGUĆE DA JE IZ BIH Policija traga za ovom ženom zbog kopanja tunela do podgoričkog Suda

Marić Andrijana Podgorica potraga

Četiri osobe su već identificirane kao državljani Srbije, dok su dvije osobe još uvijek neidentificirane
 

Vršitelj dužnosti direktora uprave policije Nikola Terzić priopćio je da su identificirani osumnjičeni da su kopali tunel ispod zgrade Višeg suda u Podgorici, koji vodi do depoa. Terzić je za „TV Vijesti“ kazao da su četiri osobe identificirane kao osumnjičeni i da su oni državljani Srbije, dodajući da su dvije osobe još uvijek neidentificirane.

Crnogorska policija posjeduje fotografije ženske osobe koja je ulazila u stan, zamolivši i građane pomognu policiji ukoliko imaju informaciju.

"Kaznenom prijavom koju će podnijeti MUP biti će obuhvaćeno šest osoba: M.M. (63), J.D. (30), M.V. (32), V.E. (32) svi državljani Srbije. Tom kaznenom prijavom biti će obuhvaćene i dvije NN osobe, gdje još uvijek prikupljamo određene dokaze ali mislim vrlo brzo da ćemo imati identitet i te dvije osobe. Jedno od njih je s lažne osobne iskaznice", rekao je Terzić.

Pomoć policiji

Ukoliko imaju informaciju, policija je zamolila građane da obavijeste policiju.

"Sada očekujem pomoć građana u smislu davanja informacije službenicima policije ukoliko znaju ime i prezime ove ženske osobe. Ova ženska osoba jeste osoba sa fotografije, ali nisu njezini podaci. To je lažni dokument, ali je fotografija, na temelju saslušanih osoba u istrazi, potvrđeno da je to identična fotografija. Ta ženska osoba je jedna od osoba koje su sudjelovale u kriminalnim aktivnostima – istaknuo je Terzić.

Izjava svjedoka

Naglasak koji je ova ženska osoba imala sa svjedokom, izjava nije bila jasna i ukazivalo se da je osoba iz Srbije ili Bosne i Hercegovine. Akcenat kojim je govorila nije bio crnogorski.